Dei har ikkje nett vore heldige med veret, dei stakkarane som bygger for oss. Men det har gått unna denne veka likevel. Kvar dag ser vi store endringar – og det er ekstra gledelig! Vi veit at når arbeidet inne startar vil framskritta ikkje vere så merkbare, så vi får nyte det medan vi kan! Sidan sist eg viste bilete frå  huset har 2. etasje, hovedetasjen,  begynt å reise seg. Vindusopningane trer fram! Dei har også nesten gjort ferdig tilfyllinga mot muren, slik at ein no kan gå trygt inn i hovedetasjen oppe. Først no ser vi også kor flatt og bra det blir på oppsida av huset. Det er ikkje store fallet ned frå vegen!

Her følgjer eit lite knippe bilete. Det første er eitpar-tre dagar gammalt, dei to nedste er frå i dag.

Her står eg omtrent ved enden av kjøkenbenken, og ser mot der spisebordet skal stå, og ut vinduet i front. Det blir eit veeeeldig langt vindu! Til venstre for hjørnet kjem balkongdører

Bilde tatt frå naboen. Vinduet midt imot går heilt ned til golvet i hovedetasjen.  

Eit meir eller mindre interessant bilde frå badet oppe. Ikkje særlig spa-aktig…. Vinduet her blir litt mikkmakk med – det ligg utanpå huset, og stekker seg opp over taket også. Det oransje anleggs-gjerde som ein ser gjennom vindus-opninga viser at vegen ikkje ligg så mykje høgare enn huset.  Og ja, vi kjem til å ha ein form for film i vinduet for å stoppe innsyn.

Og her er fronten. Spennande å sjå kjøkenvinduet tre fram! Det blir ikkje så magne veritkale stolpar i vinduet som skal inn som det som er vist her.

I vekene som kjem blir det mykje som skjer – huset skal murast ferdig, natursteinsmuren i front skal på plass, det skal fyllast til for terrasse, og ein skal vel gjere ein del av utearbeidet ferdig på oversida av vegen også. Eg håpar berre på litt mindre nedbør og ikkje så veldig kaldt!